یکی از اتفاقات مهم در پرورش زنبورعسل، بچه دهی زنبور عسل است.
با بچه دادن زنبور عسل یک کندوی به دو کندو تبدیل می شود.
بچه دهی زنبور در فصل بهار با گل کردن گیاهان اتفاق می افتد.
بچه دهی زنبور
بچه دهی زنبور
فیلم و مطلب کامل را در سایت دیجی عسل بخوانید و ببینید:
عسل سفت شده آیا تقلبی است یا طبیعی است؟ پاسخ این است که شاید طبیعی باشد و شاید هم تقلبی باشد. در این فیلم روش تشخیص تقلبی بودن یا طبیعی بودن عسل سفت شده را آموزش می دهیم.
عسل طبیعی نصیری
دیجی عسل
http://digiasal.com
برای دیدن فیلم این مطلب برروی خط زیر کلیک کنید:
تشخیص تقلبی بودن عسل سفت شده
در این مقاله ۵ روش درمان خانگی آلرژی و حساسیت را به شما معرفی می کنیم.
برای حساسیت های خفیف می توان از مواد غذایی طبیعی استفاده کرد که به آن اشاره می کنیم:
سرکه سیب هم خاصیت ضد حساسیت دارد و هم خیلی وقت ها برای بهبود علائم حساسیت ها مفید است.
میوهها و سبزیجات می تواند علائم حساسیت را بهبود ببخشد.
ماستهای پروبیوتیک باکتریهای مفید دارند و برای درمان آلرژی بسیار مفید است.
محققان می گویند عسل از بهترین مواد طبیعی بر روی درمان حساسیت است.
نوشیدن دمنوشهای گیاهی خانگی میتواند تا حدی از احتمال ابتلا به آلرژی جلوگیری کند.
این مطلب را هم بخوانید
عسل و درمان سرفه
با توجه به وسعت ایران زمین و تنوع پوشش های گیاهی در ایران انواع عسل های مختلف تولید می شود.
عسل دماوند نیز از این نظر تنوع دارد.
عسل طبیعی آویشن:از شهد گلهای آویشن تولید می شود. عسل آویشن بسیار معطر، درمانی، و خوشمزه است.
شاید بتوان گفت این عسل بهترین عسل ایران به شمار می رود.
عسل مرکبات یا عسل بهارنارنج از شهد گلهای باغات شمال کشور در فصل بهارتولیدمی شود.
در مناطق جنوبی کشور و از گیاه سد به دست می آید. این عسل هم طبع خنک دارد.
از شهد گلهای فراوان تهیه می شود. این عسل به نام عسل گون و آویشن نیز معروف است.
عسل گون از شهد گیاه گون تولید می شود.
برای توضیحات بیشتر در باره هر یک از این عسل ها به فروشگاه عسل نصیری مراجعه نمایید
مطلب کامل این مقاله را در لینک زیر بخوانید:
انواع عسل از نظر نوع تولید
عسل از نظر نحوه تولید چند نوع است؟
انواع عسل از نظر نحوه تولید چهار نوع است: این چهارنوع عبارتند از:
عسل ارگانیک
عسل طبیعی
عسل تغذیه ای
عسل تقلبی
و همچنین باقیمانده داروهای شیمیایی در این عسل ها وجود ندارد.
یکی از انواع عسل عسل طبیعی است که به عسل هایی گفته می شود که توسط زنبور عسل و با همکاری انسان تولید می شوند. تولید کنندگان عسل های طبیعی به زنبورها در فصول سرد سال که گل و گیاه وجود ندارد و غذایی برای خوردن زنبور نیست، شکر می دهند که این شکر صرف زنده ماندن زنبور می شود و صرف تولید عسل نمی شود.
عسل طبیعی دارای ساکارز و دیاستاز و hfm در حد استاندارد هستند.
عسل تغذیه ای نوعی از عسل است که توسط زنبور تولید می شود ولی زنبور دار با خوراندن شکر به زنبور ، عسل تولید می کند.
در بحث از انواع عسل چیزی شبیه عسل به فروش می رسد که اصلا عسل نیست بلکه شربت غلیظ شده است که به رنگ قرمز درآمده و به اسم عسل به فروش می رود.
یکی دیگر از انواع عسل عسل تقلبی یا ساختگی در واقع عسل نیست بلکه چیزی شبیه عسل است که کاملا توسط انسان ساخته می شود
و زنبور عسل هیچ دخالتی در تولید این ماده که شبیه عسل است ندارد. این ماده به وسیله حرارت دادن به شربت غلیظ شکر
و با اضافه کردن اسیدها و رنگ های مخصوص تولید می شود و از نظر سفتی و قیافه و شیرینی شبیه عسل است
ولی در آزمایشگاه به راحتی تقلبی بودن آن ثابت میشود.
عسل های تقلبی درصد ساکارز بسیار بالایی دارد و دیاستاز ندارد
فیلم و مطلب کامل را در سایت دیجی عسل بخوانید و ببینید: